Vizitează

Music Gallery funcționează aproape ca o galerie normală de artă

Ne găsești în intervalul 19 mai – 18 iunie  în galeria temporară de la Palatul Braunstein din Iași. În această perioadă poți vizita galeria și poți participa la evenimente speciale: concerte, ateliere pentru copii, lecții la instrumente sau masterclass-uri dedicate muzicienilor. Trebuie doar să ții cont că la activitățile speciale, accesul se va face în limita locurilor potrivite pentru fiecare eveniment.

Poți să vizitezi galeria în două feluri:
la liber sau în cadrul unui tur ghidat.

Dacă vrei să vizitezi galeria în afara unui tur ghidat, vei putea interacționa cu toate instalațiile noastre și dacă ai nevoie de detalii sau suport, poți apela la custozii sau voluntarii prezenți la fața locului.

Turul ghidat este o experiență mai curatoriată decât intrarea la liber. Vei avea parte de o prezentare a galeriei și instalațiilor din partea ghizilor noștri. Tururile vor fi organizate conform orarului afișat.

Dacă dorești să vizitezi expoziția, poți să-ți cumperi un bilet de pe site-ul nostru sau la intrare.

Orar vizitare:

Marți – Duminică: 11:00 – 20:00

(Intrarea în expoziție se face până la ora 19:00.)

Luni: Închis

 

Program tururi ghidate:

Marți – Duminică:

12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00

CONCERTE

Muzica live nu poate lipsi dintr-o expoziție cu și despre muzică. Tocmai de aceea, în fiecare săptămână organizăm concerte live cu artiști atât de la noi, cât și din afară. Artiști pe care îi știi sau de care nu ai mai auzit niciodată, dar pe care merită să-i asculți.

 

CONCERTE PROGRAMATE:

  • Liv Hauge Trio (Norvegia) – 20 mai, 19:30 @Palatul Culturii, Sala Coandă
  • Neon Ion (Norvegia) – 3 iunie, 20:00 @Acaju: Intrare pe bază de BILET.
  • 7th Sense (România) – 11 iunie, 20:00 @Acaju: Intrare pe bază de BILET
  • Adam’s Nest (România) – 15 iunie, 20:00 @Acaju: Intrare pe bază de BILET

MASTERCLASS

Într-o lume a jazzului unde improvizația e punctul forte al fiecărui artist, ne-am gândit să creăm un context în care muzicienii, sau oamenii interesați de muzică, se pot întâlni și învăța unii de la alții.

Gratuit, pentru un număr limitat de persoane, oferim șansa de a interacționa direct cu artiștii internaționali care ne trec pragul. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul.

 

MASTERCLASS | NEON ION

2 iunie, 16:00-18:00 – Studioul de Bază (Str. Sfântul Petru Movilă 59)

Neon Ion e o artistă tânără și talentată, din Norvegia, cu o voce incredibilă și un stil aparte. Melodiile ei sunt o explozie de energie și emoție, un mix între electro-pop și R&B, inspirate de artiști precum Snoh Allegra, H.E.R și Little Dragon.

ORA DE MUZICĂ

Ora de muzică este un tur ghidat gândit special pentru elevi, care își propune să fie o alternativă la clasică oră de muzică de la școală. Turul durează aproximativ o oră, timp în care un ghid le va povesti tinerilor participanți aspecte despre istoria Jazzului și îi va asista în descoperirea de instrumente și echipamente existente în spațiu.

De asemenea, copiii vor avea partea de un mini-recital live.

Ora de muzică este un proiect special gândit pentru grupuri școlare cu însoțitori de minimum 15 elevi, maximum 35 elevi. Costul unui bilet este de 15 lei, iar însoțitorii au acces gratuit. Sunt bineveniți elevii de toate vârstele.

 

Orar Ora de Muzică

23 mai – 16 iunie, de la 11:00 și 12:30

ATELIERE PENTRU COPII

Dedicăm aceste ateliere celor mai mici și anume copiilor cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Știm cât de importantă este educația timpurie, iar noi îi punem în contact cu muzica încă de la o vârstă fragedă. Pregătim o serie de ateliere prin care aceștia să descopere instrumente muzicale, să creeze și să aibă un cadru în care se pot întâlni cu o altă latură a muzicii. Locurile la ateliere sunt limitate, iar copiii pot participa doar însoțiți de un adult. 

 

Orar Ateliere pentru Copii

3 iunie: 10:00 și 12:00

4 iunie: 10:00 și 12:00

PRIMA LECȚIE

Este o activitate dedicată celor care vor să vadă cum este să cânți la un instrument. Ne adresăm deopotrivă celor mari și celor mici și vom avea lecții speciale de pian, tobe și chitară. Locurile sunt limitate, așa că dacă vrei să participi, trebuie să-ți cumperi un bilet.

Lecțiile vor avea loc la Dream Art Center Iași (Str. Vasile Alecsandri nr. 5), iar în baza acelui bilet, vei avea șansa să vizitezi și expoziția.

 

Orar Prima Lecție

27 mai, 10:00-12:00: PIAN

10 iunie, 10:00-12:00: CHITARĂ

17 iunie, 10:00-12:00: TOBE

TUR GHIDAT PRIVAT

Durează 1 oră și jumătate și în acel interval de timp, doar cei înscriși la tur pot intra în expoziție. Turul constă în:

  • O prezentarea a expoziției, făcută de ghizii noștri (15 minute)
  • Program de voie în galerie, în care poți să testezi echipamentele din galerie (50 minute)
  • Un mini-recital susținut de o trupă locală (15 minute)

Orar Tur Privat

24 mai – 16 iunie, de marți până vineri, de la ora 20:00